عصاره سبوس برنج

0 نظر

عصاره سبوس برنج به چند شیوه بدست می آید که هرکدام محل مصرف خود را دارد . 1 - عصاره آبی 2 - عصاره الکلی 3- عصاره آبی و الکلی 4- عصاره گلیسیرینه 5 - آبی گلیسیرینه 

عصاره سبوس برنج، در تهیه صابون، شامپو و فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد مشروط بر آن که مقدار اسیدهای چرب آزاد آن کم باشد یعنی لیپاز فعال و موجود در آن، کاملاً به صورتی غیرفعال در آمده باشد. - عصاره سبوس برنج با تشکیل یک لایه بر روی پوست بعد از شستشو از خشک شدن پوست جلوگیری کرده و از پوست محافظت می‌کند. در ژاپن، مدتها از سبوس برنج برای اعمال آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شد. سبوس برنج رطوبت را در خود حفظ می‌کند و پوست را روشن کرده و دارای اثر صاف کنندگی پوست است. از عصاره طبیعی سبوس برنج در ساخت کرمهای پوستی استفاده می‌کنند تا خشکی پوست و ترک خوردگی سرآرنج، زانوها، پاشنه پا، دستها و نقاط دیگر بدن را رفع نماید. 

عصاره سبوس برنج تأثیرات مختلفی روی پوست بدن دارد که از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: - رطوبت دهی به پوست و جلوگیری از ترک خوردگی. - نرم کردن پوست به طوری که همیشه حالت مرطوب داشته باشد. - زدودن اکسیژن فعال از سطح پوست به منظور جلوگیری از تشکیل پروکسید چربی. - اینوزیتول به عنوان یکی از اعضای خانواده ویتامین B ، رشد سلول‌های پوستی را افزایش می‌دهد. - اوریزانول مانع از پیری پوست شده و اشعه ماورای بنفش خورشید را جذب می‌کند. آریزانول گردش خون را بهبود بخشیده، ترشحات پوستی را افزایش داده و سلول‌های مرده پوست را از بین می‌برد. - اسید فیتیک رشد سلول‌های پوستی را تحریک کرده و به عملکرد پوست کمک می‌کند و سلامت پوست را افزایش می‌دهد.

نظر

نظر دهید

مهدیار

آدرس:مشهد - بلوار شهید کلانتری - حد فاصل میدان جمهوری اسلامی و میدان جهاد - مرکز رشد فناوری کشاورزی،منابع طبیعی و صنایع غذایی - طبقه دوم - اتاق 208
پست الکترونیک: info@mahdiyarco.com
تلفن: 38717198-051
موبایل: 09159010650
https://telegram.me/mahdiyarco